Skip to main content

Your browser is not supported. Please update to a more recent one.

Registreer u nu in 4 stappen

Uw contactgegevens 

Kies uw aanspreking.
 
 
 
Registreer voor uw apotheek exact één apotheekeigenaar/-manager op PHARMAGENIUS™ access. Pas daarna kan het apotheekpersoneel zichzelf registreren. We onderscheiden drie rollen: (1) als apotheekeigenaar/-manager bent u eigenaar van of verantwoordelijk voor de apotheek. Alleen ú kunt medewerkers uitnodigen en hun registratie goedkeuren. (2) Als apotheker bent u apotheker van opleiding. (3) Als apotheekassistent werkt u in de apotheek zonder apothekersopleiding.

Uw accountgegevens

 
 
Uw wachtwoord telt minimaal 8 en maximaal 15 tekens en mag NIET uw e-mailadres (of een deel ervan) bevatten. Gebruik zeker een nummer, een hoofdletter én een kleine letter.
 
 

Uw apotheekgegevens  


Uw bevestiging  

* Wanneer u een account aanmaakt, slaat u informatie op in dit formulier. Die gebruiken we om uw account te beheren en om u optimaal diensten en producten te bezorgen. Door uw contactgegevens te delen via dit formulier, stemt u bovendien in met het gebruik van uw persoonlijke informatie zoals beschreven in onze Privacyverklaring.


* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.


* Met uw toestemming zullen wij uw gegevens gebruiken om u via email informatie te sturen over onze producten en diensten. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. Gelieve ons privacybeleid te lezen.


Ik ga akkoord dat mijn apotheekmanager in het kader van opleidingsdoeleinden toegang heeft tot mijn trainingsoverzicht.